ویژگی تصویر

بررسی سیستم آموزشی دانشگاه

  /  دست نوشته ها   /  چرا باید بریم دانشگاه ؟!
بنر تبلیغاتی الف
دست نوشته - قلم - خودکار

شاید این سؤال ذهن شما را درگیر کرده باشد که واقعا چرا باید بریم دانشگاه؟! یعنی بدون دانشگاه رفتن نمی شود موفق شد؟ یعنی شرط موفق شدن و ثروتمند شدن تنها در دانشگاه رفتن خلاصه می شود؟ من متین برونسی هستم و داخل این نوشته دیدگاه و نظر شخصی خودم رو در رابطه با دانشگاه و مدرسه با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

1. دانشگاه و مدرسه محلی برای ترویج ایدئولوژی

تمام کشور ها بدون استثناء یک نظام حاکمی دارند که این نظام حاکم دارای تاریخ و ایدئولوژی های منحصر بفرد خودش است، تمام حکومت ها تلاش می کنند با نوشتن تاریخ و ایدئولوژی خودشان سپس ارائه آن به شکل های مختلف داخل مدارس و دانشگاه ها ذهن نیروی جوان سرزمین شان را در راستای رشد و پیشرفت آن ایدئولوژی آماده کنند یا تغییر بدهند.

این مورد در تمام نقاط دنیا وجود دارد و قابل انکار نیست، اگر شما اکنون دارای باورهای خاصی هستید، بدون شک بخش زیادی از این باورها را از مدرسه و دانشگاه گرفته اید. پس دانشگاه و مدرسه برای حکومت ها به شدت مهم و راهبردی هست و شما حتماً باید این دوران را سپری کرده باشید، پس متوجه شدیم این بخش از مدرسه و دانشگاه قرار نیست شما را موفق یا ثروتمند کند، صرفاً داخل دستگاهی به اسم دانشگاه/مدرسه قرار گرفته اید تا پخته و آماده برای پیروی از آن ایدئولوژی شوید.

2. محتوای دانشگاه و مدرسه قاطی پاتی است!

این بهترین عنوانی بود که برای بخش دوم انتخاب کردیم و راجع به قاطی پاتی بودن محتوای سیستم آموزشی فرسوده مدرسه/دانشگاه صحبت خواهیم کرد. بهتر است برای شروع، ابتدا به این سؤالات پاسخ بدهید، اگر دانشجو هستید واقعاً چند درصد از محتوایی که در دوران مدرسه یاد گرفته اید را بخاطر دارید؟ اکنون بگویید که از همان درصدی که به یاد دارید چند درصد برای شما مفید بوده؟ آیا می دانستید شما تقریباً 12 سال زمان گذاشتید تا به این درصد ها برسید سپس وارد دانشگاه بشوید؟!

چون محتوای دانشگاه و مدرسه قاطی پاتی است این اتفاق برای همه ما افتاده!، شاید حالا دلیل انتخاب این عنوان را درک کرده باشید، البته در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد…

هیچ وقت نفهمیدم پوست انداختن ملخ ها چه ربطی به من دارد!

شاید این تنها چیزی باشد که از دوران مدرسه بخاطر دارم، درسی بود تحت عنوان علوم تجربی که داخل آن در رابطه با پوست انداختن ملخ ها نوشته بود و باید این اطلاعات را که به راحتی داخل اینترنت در دسترس هست حفظ می کردیم و در نهایت روی برگه امتحان سیاه، همینقدر مسخره و مضحک.

امروز حفظ کردن اطلاعات بدترین کاری هست که یک فرد می تواند انجام بدهد، با وجود هوش مصنوعی و اینترنت حفظ کردن این اطلاعات هیچ کمکی به شما نمی کند با این حال سیستم آموزشی فرسوده دانشگاه و مدرسه شما را وادار می کند تا حفظ کنید.

آموزش
یادگیری حقایق نیست
بلکه آموزش ذهن برای فکر کردن است. (آلبرت اینشتین)

ذهن ما برای فکر کردن است نه حفظ کردن اطلاعات، پس هرگونه اجبار برای انجام این کار مردود است و فاقد اهمیت، لطفاً برای حفظ کردن اطلاعات تلاش نکنید حتی اگر داخل دانشگاه و مدرسه شما را مجبور می کنند.

همه نابغه اند اما اگر شما یک ماهی را با توانایی بالا رفتن از یک درخت مورد سنجش قرار دهید او تا آخر عمر فکر می کند که بی استعداد است. (آلبرت اینشتین)

عربی، ریاضی، فیزیک، شیمی، زبان، ادبیات، علوم تجربی و… شما باید همه اینها را باهم یاد بگیرید! به نظر شما این منطقی هست؟

3. همه ما با استعداد هستیم

بدون شک همه ما با استعداد هستیم و در زمینه های خاصی توانایی های منحصر بفردی داریم، همه ما به چیزهایی علاقه داریم و برای ما الهام بخش هستند، باید تمام توان و تمرکز خودمان را برای رشد و پرورش این علاقمندی یا استعداد قرار بدهیم. من به شدت اهل مطالعه و کتاب خوندن هستم البته از اون طرف هیچ علاقه ای به درس خوندن ندارم یعنی درواقع چیزهایی رو مطالعه می کنم که من رو به هدف و علاقمندی هایی که دارم نزدیک تر می کنند.

به شما پیشنهاد می کنم ویدیوی هک کلاس های مجازی من رو در یوتیوب تماشا کنید، من در زمینه کاری خودم به شدت اهل مطالعه و کتاب خوندن هستم اما داخل دانشگاه هیچ انگیزه ای برای چارت درسی طراحی شده اون سیستم آموزشی فرسوده نداشتم چون میدونستم این اطلاعات حداقل برای من فایده و سودی ندارد.

ایلان ماسک: البته که ملاکی برای نشان دادن توانایی‌ها خارق‌العاده وجود دارد، ولی من عقیده دارم که مدرک دانشگاهی، [این ملاک] نیست. در حقیقت حالت ایده‌آل این است که انصراف دهید و کاری را شروع کنید. نگاه کنید. بیل گیتس، باهوش بود، ولی انصراف داد. استیو جابز، باهوش بود، ولی انصراف داد. لری الیسون، باهوش بود، ولی انصراف داد. انگار که اصلا به آن [مدرک دانشگاهی] نیازی نیست. آیا شکسپیر به دانشگاه رفت؟ احتمالا نه.

شاید شخصیت های برجسته و موفق زیادی را دیده باشید که همین دیدگاه را نسبت به دانشگاه دارند، قطعاً دانشگاه ملاکی برای موفق بودن یا ثروتمند شدن نیست، اما قطعاً بی تأثیر هم نیست در هر صورت اونقدر مهم نیست که همه زندگی شما را بخواهد تحت تأثیر قرار بدهد.

قرار نیست راجع به دانشگاه سیاه نمایی کنیم یا آن را بی فایده نشان بدهیم، قطعاً دانشگاه مزایای خودش را هم دارد با این حال این نوشته چکیده ای از دیدگاه شخصی من نسبت به دانشگاه بود که با شما به اشتراک گذاشتم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود ؟

خیر
بله
بنر تبلیغاتی ج